Lige nu er det Lør jun 23, 2018 11:16 am

Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Ved at klikke på nedenstående tilmeldingslink accepterer du at være indforstået med disse forhold og vilkår.
Almindelig god opførsel, og lovlydighed er en selvfølge.
Hold en god saglig tone, vær konstruktiv i din kritik, og lad være med at lave hetz, være racistisk, eller starte mudderkastnings diskutioner.

Forummet er primært henvendt til folk over 15 år, som har en brændende interesse for at diskutere alt imellem himmel og jord.Forummet skal holdes på et acceptabelt niveau, dvs. der tolereres ikke udebaterlige debatter kreet af kedsomhed.

Brug hovedt når du diskutere. Argumenter for din mening, og tøv ikke med at modargumentere dem du er uenig med.

Enhver debat skal lægge op til diskution, og diskution SKAL være mulig! (Med undtagelse af Pjat og Spas, og hjælpe foraene)

Reglerne er faktisk meget simple. Hold forummet på et seriøst niveau. Useriøse brugere, som kun har oprettet sig med formål at gøre opmærksom på deres uopfindsomme kedsomhed, vil blive slettet.