Velkommen!

Go down

Velkommen!

Indlæg by Giesji on Lør nov 24, 2007 8:30 pm

Velkommen til Roadkill forum!

Dette er et forum der tager udgangspunkt i seriøs debatering, af seriøse debatøre.
Om du er tilhænger af heftig diskution, eller bare en lille venskabelig debat, er du målgruppen for denne side.
Der sørges for at holde et seriøst og acceptabelt niveau, selvfølgelig i en god tone. Useriøse debatter uden egentlig indhold, vil simpelthen blive slettet.

Siden er primært blevet oprettet på grundlag af de utallige andre forums der findes omkring på community sites, som er druknet i børn og barnlige sjæles kedsomhed. Det er sider hvis målgruppe ikke specifikt er henvendt folk der har interesse for at diskutere, da siderne ofte indholder meget andet. Det resultere somregel altid i at folk som ikke har den fjerneste anelse om hvordan man debatere, bruger sidernes forum til at give afløb for deres kedsomhed.
Denne side fokusere udelukkende på debatering, og har generelt ikke noget andet bruger community. Derved udelukkes det brugere som opretter sig med andet formål, end at debatere.

Forummet er åbent for alle, men der er en aldersbegrænsning på minimum 15 år, da det er de færreste personer under 15 som endnu har lært diskutionens kunst. Der vil dog være undtagelser, hvis du er en wonder-child som alligevel godt kan finde ud af at diskutere på et seriøst niveau, selvom du er under 15.
avatar
Giesji
Admin

Antal indlæg : 63
Age : 31
Registration date : 24/11/07

Vis brugerens profil http://giesji.dk

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum